Hoge laarzen (5)

Andaluxx Rocio Brown / Hazel Brown

Rocio Brown is een half lederen laars die opvalt door zijn SHINY uiterlijk. De lederen stroken aan de zijkanten en de sierlijke stiksels verdeeld over de laars, zorgen voor een echte haute couture uiterlijk. Bruin is een kleur die bij alles past, daardoor is de Rocio alvast onmisbaar in jou schoenkast.

Fashiontip: Combineer met een jeans shortje, witten kanten blouse en leuke zonnebril.

€ 89,00
Quickview

Andaluxx Alba Dark Brown / Hazel Brown

De Alba laars is niet zomaar een kuitlaars. De donkerbruine lederen twist aan de zijkant en een decoratief stikselpatroon op de schacht zorgen voor een tijdloos design. Donkerbruin is de kleur voor CHIC op het werk, clean na de regen en STYLISH tijdens feestjes.

Fashiontip: Combineer met een lederen jacket, een langere pull en een zwarte jeans of legging voor a touch of Hollywood.

#AndaluxxBotas

€ 139,00
Quickview

Andaluxx Dunia Brown / Cosmos Black

Ready to steel the show met deze Dunia Brown kuitlaars? Het visgraatmotief dat subliem aangebracht is in twee stroken die over de volledige lengte lopen, geven deze laars een echte GLAMOUR look. Bruin is de perfecte kleur voor elke gelegenheid.

Fashiontip: Combineer met een zwarte jeans, gele trui voor de perfecte RELAX look.

#AndaluxxBotas

€ 139,00
Quickview

Andaluxx Alba Taupe / Hazel Brown

De Alba laars is niet zomaar een kuitlaars. De donkerbruine lederen twist aan de zijkant en een decoratief stikselpatroon op de schacht zorgen voor een tijdloos design. Taupe is de kleur voor CHIC op het werk, clean na de regen en STYLISH tijdens feestjes.

Fashiontip: Combineer met een lederen jacket, een langere pull en een zwarte jeans of legging voor a tough of Hollywood.

#AndaluxxBotas

€ 139,00
Quickview

Andaluxx Alba Brown / Hazel Brown

De Alba is niet zomaar een kuitlaars. De donkerbruine lederen twist aan de zijkant en een decoratief stikselpatroon op de schacht zorgen voor een tijdloos design. Bruin is de kleur voor CHIC op het werk, clean na de regen en STYLISH tijdens feestjes.

Fashiontip: Combineer met een lederen jacket, een langere pull en een kaki jeans of legging voor a touch of Hollywood.

#AndaluxxBotas

€ 139,00
Quickview

Hoge laarzen (5)