Over Andaluxx

op Februari 01, 2019
Over Andaluxx

In 2013 begon Janneke vol passie aan het ontwerpen van laarzen, onder de naam Andaluxx: Andalusië + luxe. Met hulp van een klein familiebedrijf dat ontstaan is in 1965, begon ze haar dromen waar te maken. Stilaan kregen haar ontwerpen vorm en rolde de eerste handgemaakte collectie over de toonbank. Deze was zelfs zo succesvol dat je ze bij Spaanse beroemdheden kan spotten zoals Eva Gonzalez en Noelia Lopez.

Vijf jaar en al vele toffe boots verder ging Janneke op zoek naar de juiste personen om haar verhaal verder te vertellen. Tijdens haar zoektocht ontmoette ze Patricia en Benny: een tof koppel uit België, met dezelfde passie voor mode. Een paar leuke babbels later werd duidelijk dat dit de mensen zijn aan wie ze haar droom kon toevertrouwen. Er ontstond niet alleen een mooie vriendschap maar ook een goede samenwerking. Afgelopen maanden is er al veel gelachen en gezweet over nieuwe designs. De nieuwe collectie gaat dan ook in de zomer van 2019 gelanceerd worden.

Andaluxx zal nog in het zelfde familiebedrijf blijven gemaakt worden, zodat de kenmerkende elementen behouden blijven. Wel werd het tijd voor een stevige verhuis naar het mooie België. Jullie bestellingen zullen nu dus een stuk minder ver moeten reizen voor ze uw voordeur bereiken.

Ben je ondertussen benieuwd naar hoe deze Spaanse handgemaakte designs er uit zien?
Neem dan gerust eens verder een kijkje op onze website en volg ons op Instagram en Facebook.
Om altijd als één van de eerste op de hoogte te blijven van nieuwe collecties, kortingen en exclusieve give away’s.

 

Het Andaluxx team. xoxo

Vorige Volgende